Ferie i hjertet av den franske riviera

I den idylliske kystbyen Juan les Pins kan du leie fullt utstyrte leiligheter i 100 meters avstand fra strålende sandstrand. Et sjarmerende leilighetskompleks fordelt på 2 og 3-etasjes mindre bygg innenfor et avgrenset og avlukket område ”Rés. Domaine Juan Flore”.
Beliggende med en park mellom området og stranden. En undergang under togetlinjen bringer deg rett på sandstranden. Langs strandpromenaden ligger det restauranter på rekke og rad inn til sentrum i Juan les Pins. Du kan også vandre vestover til Golfe Juan hvor en fabelaktig marina og trivelige restauranter er kjennemerker. Juan les Pins er en sjarmerende liten by med mange hyggelige forretninger, spisesteder og kulturtilbud. Vil du oppleve gamlebyen i Antibes, tar du minitoget direkte fra sentrum i Juan les Pins, eller spaserer en hyggelig tur langs kaier og marinaer til Antibes.

Det er kort vei til jernbanestasjonen, hvor du finner avganger vestover til St. Rafael eller østover langs rivieraen eller til Italia. Med bil er det korte avstander inn i landet til mange morsomme golfbaner, kunstopplevelser eller fransk landsbygd. Det finns utallige muligheter for aktiviteter og opplevelse for barn og voksne. Det er gode 9 og 18 hulls golfbaner innenfor en radius av 20 minutter (Mandelieu la Napoule, Victoria, Provencal, Grasse og Mougins). Kunstinteresserte finner Picasso-museet i Antibes, Fernand Legér-museet i Biot (byen med glassblåseriene), Maeght-museet i St. Paul de Vence og Chagall- og Matisse museene i Nice. Besøk gjerne kapettet i Vaulariss, som er dekorert av Picasso.

Vi tilbyr leiligheter av ulik størrelse, fra 2 til 3 soverom. Fullt møblerte og utstyrte for familier.

Kjøkkenet er utstyrt tilpasset norske vaner og forventninger.

Opplev den franske riviera med base i Juan Flore eller tilbring uken i et hyggelig miljø med varm atmosfære uten trafikkstøy og bymas.